24palcový dotykový monitor pro hybridní práci

Dell P2424HT

Dell P2424HT je první 23,8“ dotykový monitor na světě s ethernetovým připojením. Nabízí FHD rozlišení, konzistentní pokrytí barev a bohaté možnosti připojení k internetu i dalším zařízením. Je navržen s ohledem na maximální uživatelský komfort a vytvoření interaktivního prostředí při práci z kanceláře i pohodlí domova.

Monitor Dell P2424HT umožňuje interaktivní ovládání obrazovky všemi deseti – na obrazovce lze dotykově snadno zvětšovat a zmenšovat, odsouvat, otáčet, přetahovat, přidržovat a poklepávat, ale také listovat, komentovat a potvrzovat. To vše v konzistentně živých barvách s pokrytím 99 % barevného prostoru sRGB a širokými pozorovacími úhly díky technologii IPS. Funkce ComfortView Plus navíc pomáhá omezovat potenciálně škodlivé modré záření, aniž by byla ovlivněna věrnost barev.

Připojení prostřednictvím kabelu USB-C nabízí napájení o výkonu až 90 W, zatímco konektor RJ45 umožňuje stabilní pevné ethernetové připojení. Díky vestavěným rozhraním včetně HDMI, DisplayPort a dvou rychle přístupných portů USB se monitor stává efektivním nástrojem pro práci odkudkoli.

Konstrukce kloubového stojanu umožňuje naklonit obrazovku do vhodného úhlu pro pohodlné dotykové ovládání. Nastavit je možné výšku a úhel náklonu ve třech osách, zatímco funkce Dell Power Button Sync umožňuje uživateli současně zapnout monitor a připojený počítač Dell jedním stiskem.

Monitor má certifikaci ENERGY STAR, TCO Certified Edge a EPEAT Gold.

TZ

Související příspěvky

Leave a Comment